Mode voor elk moment

Lenssen Manders biedt niet alleen mode voor elk type vrouw, maar ook voor elke gelegenheid en elk kleedmoment. Mode kiezen voor een zeker gevoel, dus!

De nieuwste mode ‘vibes’

Gevoel voor mode betekent continu op zoek zijn naar de nieuwste merken, de spannendste trends en de meest passende schoenen en accessoires. Lenssen Manders maakt er altijd weer werk van.

Gratis parkeren

In Mierlo mag je gratis parkeren. Rondom Lenssen Manders Mode "voor haar"  is veel parkeergelegenheid, zowel aan de voorzijde als de achterzijde, zodat je regelmatig en heel gemakkelijk een kijkje kunt nemen voor al je nieuwe mode.

Fashion café

Even bijkomen van alle modegekte? Strijk neer in ons fashioncafé. Neem een kop koffie of thee, blader door de laatste modemagazines en maak het jezelf gemakkelijk.

Modegeschenkbon

Binnenkort iets te vieren, of is het de hoogste tijd om een van je fashion-vriendinnen te verrassen? De leukste en meest persoonlijke manier om mode te geven én te krijgen is de modegeschenkenbon van Lenssen Manders Mode ‘voor haar’.

Professionele modeadviseuses

Mode selecteren, presenteren en adviseren is een vak. Een vak dat we serieus nemen bij Lenssen Manders. Onze modeadviseuses verdiepen zich in je wensen en geven je een professioneel advies waar je wat aan hebt.

Service met een ster

Mode shoppen moet je een goed gevoel geven. Vanaf het moment dat je bij ons binnenkomt tot aan het moment dat je thuis blij je aanwinsten uitpakt. Daarom vind je bij ons de prettige sfeer, het professionele advies, het verse kopje koffie, royale paskamers en airco in de winkel, want het begrip service pakken wij serieus op bij Lenssen Manders.

Vermaak service

Perfect fit

Niet iedere vrouw heeft hetzelfde figuur. Is de broek te lang? Moet de taille iets worden ingenomen? Vermaakwerk is geen probleem bij Lenssen Manders Mode ‘voor haar’. Met uiterste precisie en deskundigheid maakt onze coupeuse jouw fashion item perfect op maat.

Kinderbioscoop

Je kinderen naar de oppas brengen zodat jij op je gemak kunt shoppen? Geen sprake van; je kroost gaat gewoon lekker mee naar Lenssen Manders Mode ‘voor haar’. In onze kinderbioscoop is de jongste generatie wel even zoet… kun jij je onbezorgd uitleven.