Naar boven

Zerres

(0)
Zerres

Zerres


Het perfecte silhouet

Naast de broeken van MAC en Angels Jeanswear is ook Zerres één van onze broekenspecialisten. Al bijna 100 jaar zijn ze bij Zerres gepassioneerd door de broek. Speelse details en hoogwaardige materialen zijn kenmerkend voor Zerres. De Cora hebben we standaard in onze collectie zitten, omdat deze ruim in de band zitten. Bij de Cora valt de broek slank op het bovenbeen. Al met al een prima broek! Naast de standaard broek de Cora hebben we ook de:

  • Twigy is een van de stylish broeken met een modieuze taillehoogte en superslanke pijp. 
  • Sarah heeft bijna dezelfde pasvorm als de Twigy, alleen valt de pijp iets wijder. Het blijft echter een slank model.
  • Tina is perfect voor vrouwen met een vrouwelijk figuur. Door de normale taillehoogte is de broek erg comfortabel in het dragen. Daarnaast zorgen de rechte pijpen voor een slanker ogend figuur.
  • Greta heeft als enige broek van Zerres elastiek in de band zitten, waardoor de broek altijd netjes aansluit bij de rug en toch altijd ruim aanvoelt. De broek valt ruim op het bovenbeen en kuit.

Zerres verkrijgbaar bij Lenssen Manders

De collectie van Zerres is verkrijgbaar in onze fysieke winkel Lenssen Manders Mode ‘voor haar’ in Mierlo. Onze mode-experts kijken graag met je mee voor vrijblijvend advies! Mocht je nog vragen hebben bel dan gerust even naar 0492 - 66 12 62.


Vergelijkbare damesmode vind je bij;

Toni | MAC