Ruilen en retourneren

RUILEN & RETOURNEREN


Gratis retourneren in winkel!

Heb je iets via de webshop besteld, maar is het artikel niet naar verwachting of te groot of te klein? Dan bieden wij je de mogelijkheid om het artikel gratis via de winkel te retourneren. Zo kunnen we je meteen helpen met een passend alternatief! Wil je het terugsturen met een pakketdienst? De (retour) kosten voor het terugsturen van uw aankoop dien je zelf te betalen. Kosten voor het terugsturen van uw aankoop worden niet door Lenssen Manders vergoedt.

Het artikel past niet/is niet naar wens. Kan ik mijn bestelling retourneren?
Ja, dat kan! Je kan het artikel bij ons in de winkel afgeven. In dat geval betaal je géén retourkosten. Retourneren kan binnen 14 dagen. Natuurlijk mag je ook het pakketje zelf terug sturen. Bij elke bestelling zit een retourformulier, vul het retourformulier in (retourartikelen met bij een retourcode) en voeg het toe aan het pakket. Zorg er voor dat je de artikelen zo goed mogelijk verpakt en dat de doos goed afgesloten wordt. Indien je de doos gebruikt waarin de bestelling ook is aangekomen, plak dan de verzendetiket over de oorspronkelijke adressticker. Zo voorkom je onnodige vertraging. De (retour) kosten voor het terugsturen van uw aankoop dien je zelf te betalen. Kosten voor het terugsturen van uw aankoop worden niet door Lenssen Manders vergoedt. Je bent vrij om te kiezen met welke pakketdienst je het pakketje terugstuurt.

Ik heb mijn bestelling retour gestuurd. Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Zodra je pakketje bij ons is aangekomen gaan wij aan de slag om het zo snel mogelijk te verwerken. Dit kan enkele dagen duren, zeker als het pakketje net voor het weekend bij ons aankomt. Wanneer de retourzending is verwerkt, wordt het bedrag binnen 14 dagen op jouw rekening gestort. 

Kan ik het pakketje retour brengen in de winkel?
Ja, natuurlijk! Wij kijken graag meteen met je mee of we nog iets voor je kunnen doen. Het artikel groter/kleiner zoeken in de winkel, of we gaan met je op zoek naar een alternatief!

Kan ik een artikel omruilen?
Het is niet mogelijk om een artikel te ruilen. Indien een product niet past of niet naar tevredenheid is, kun je het artikel retour sturen. Het gewenste product, of de gewenste maat, kun je opnieuw bestellen bij ons in de webshop.

Wat zijn de regels voor het retourneren?
Indien je goederen retour wenst te sturen, dan dien je deze samen met de ingevulde retourbon te verpakken in de oorspronkelijke doos (indien mogelijk) welke goed moet worden afgesloten. Indien de retour gestuurde artikelen beschadigd zijn door eigen toedoen of gedragen zijn, dan zijn wij gerechtigd om de verminderde waarde van de producten aan je retour te betalen, met dien verstande, dat wanneer het product onverkoopbaar is het artikel niet wordt vergoed en zullen de artikelen door ons worden vernietigd. Dit kan je aangeven op het meegeleverde retourbon.

Welke kosten worden er gerekend voor het retour zenden?
De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Tenzij het een gegronde klacht betreft zoals een beschadiging of een fabricagefout. Je hoeft deze overigens niet zelf bij de vervoerder te betalen, maar dit wordt verrekend met het uit te betalen bedrag. 

Wat moet ik doen als er een verkeerd artikel of beschadigd artikel geleverd is?
Wanneer je een verkeerd of beschadigd artikel ontvangt mag je deze aan ons retourneren. Op het retourformulier dien je aan te geven dat het gaat om een verkeerde levering of een beschadigd artikel. Wij beoordelen de klacht en storten de eventueel gemaakte verzendkosten terug.

Ik heb een klacht. Waar kan ik deze naar toe sturen?
Ben je niet tevreden over een product of dienst? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie.

 

 

Klantenservice