Vacature Mode-adviseuse


Vacature mode-adviseuse

Wij zijn op zoek naar een modebewuste, gepassioneerde MODE-ADVISEUSE
voor onze Trend, Casual en Style shop met merken als Fabienne Chapot, Co'Couture, Yaya, Nukus, Summum, Mos Mosh.

Als mode-adviseuse adviseer je klanten tijdens hun aankoopproces. Weet jij de wensen van een klant op de juiste manier te vertalen naar een passende look? Dan zijn wij op zoek naar jou!

- Parttime (20-28 uur per week) 
- Fulltime (32-36 uur per week)
- Oproep

WIE ZOEKEN WIJ
Wij zoeken iemand die:

- passie heeft voor mode en representatief is;
- de juiste aandacht heeft voor klanten;
- het liefst werkervaring in de mode heeft;
- op de hoogte is van de modetrends en -musthaves;
- een enthousiaste uitstraling heeft;
- ook vrijdag en zaterdag inzetbaar is;
- flexibel is ingesteld;
- goed kan samenwerken met collega’s, maar ook zelfstandig werkt.

WAT BIEDEN WIJ
Een uitdagende functie, werken in een team van enthousiaste collega’s en salaris conform cao Mode, sport en detailhandel.

OVER LENSSEN MANDERS
Lenssen Manders Mode “voor haar” is dé modewinkel van Mierlo en omstreken. Begonnen als een kleine kledingwinkel in Mierlo, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de grootste zelfstandige damesmodezaak van Zuid-Nederland. Kenmerkend voor Lenssen Manders Mode “voor haar” is haar diversiteit aan kledingstijlen en het ruime trendy, casual en stijlvolle assortiment. Met ruim 150 verschillende bekende en minder bekende modemerken onder één dak, spreken wij een breed publiek aan. De kracht achter ons succes komt onder meer voort uit het enthousiasme en de betrokkenheid van de medewerkers. Deskundigheid, kwaliteit en service staan dan ook hoog in het vaandel.

PROCEDURE
Pas jij in dit plaatje? Solliciteer dan snel! Stuur je motivatiebrief, CV en recente foto naar vacature@lenssenmanders.nl t.a.v. Michelle Coolen - van Sinten of per post naar:

Lenssen Manders Mode “voor haar”
Dorpsstraat 161B
5731 JJ Mierlo

Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande vacature? Voor meer informatie rondom deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Michelle Coolen - van Sinten via telefoonnummer 0492 – 66 12 62.

 

Vacatures