Service

Mode voor elk moment

Lenssen Manders biedt niet alleen mode voor elk type vrouw, maar ook voor elke gelegenheid en elk kleedmoment. Mode kiezen voor een zeker gevoel, dus!

De nieuwste mode ‘vibes’

Gevoel voor mode betekent continu op zoek zijn naar de nieuwste merken, de spannendste trends en de meest passende schoenen en accessoires. Lenssen Manders maakt er altijd weer werk van.

Professionele modeadviseuses

Mode selecteren, presenteren en adviseren is een vak. Een vak dat we serieus nemen bij Lenssen Manders. Onze modeadviseuses verdiepen zich in je wensen en geven je een professioneel advies waar je wat aan hebt.

Shoppen op afspraak

Omdat we er graag voor onze klanten willen zijn, bieden we exclusief de mogelijkheid aan om op afspraak te komen shoppen. Je krijgt één op één advies van maximaal 1 1/2 uur door een van onze vakkundige mode-experts. Wil je een afspraak maken? Bel dan naar 0492 – 66 12 62.

Gratis parkeren in Mierlo

In Mierlo mag je gratis parkeren. Rondom Lenssen Manders Mode “voor haar” is veel parkeergelegenheid, zowel aan de voorzijde als de achterzijde, zodat je regelmatig en heel gemakkelijk een kijkje kunt nemen voor al je nieuwe mode.

Online shoppen bij Lenssen Mode Mierlo

Jouw favoriete item online shoppen? Dat kan! Ga naar onze webshop www.lenssenmodemierlo.nl en zie een gedeelte van ons assortiment uit de winkel online. Laat vervolgens je bestelling thuis bezorgen of kom deze afhalen in de winkel.

Social media

Inspiratie opdoen voor de mooiste looks? Volg Lenssen Manders via Facebook en Instagram waar we elke week de leukste looks droppen!

Service met een ster

Mode shoppen moet je een goed gevoel geven. Vanaf het moment dat je bij ons binnenkomt tot aan het moment dat je thuis blij je aanwinsten uitpakt. Daarom vind je bij ons de prettige sfeer, het professionele advies, het verse kopje koffie, royale paskamers en airco in de winkel, want het begrip service pakken wij serieus op bij Lenssen Manders.

Gratis verse kop koffie of glas thee in het Fashioncafé

Even bijkomen van alle modegekte? Strijk neer in ons Fashioncafé. Neem een kop fair trade koffie of thee, blader door de laatste modemagazines en maak het jezelf gemakkelijk.

Perfect fit van je nieuwe outfit

Niet iedere vrouw heeft hetzelfde figuur. Is de broek te lang? Moet de taille iets worden ingenomen? Vermaakwerk is geen probleem bij Lenssen Manders Mode ‘voor haar’. Met uiterste precisie en deskundigheid maakt onze coupeuse jouw fashion item perfect op maat.

Kinderen géén probleem!

Je kinderen naar de oppas brengen zodat jij op je gemak kunt shoppen? Geen sprake van; je kroost gaat gewoon lekker mee naar Lenssen Manders Mode ‘voor haar’. In onze speelkamer is de jongste generatie wel even zoet… kun jij je onbezorgd uitleven.

Verras iemand met de Lenssen Manders Modecheque!

Binnenkort iets te vieren, of is het de hoogste tijd om een van je fashion-vriendinnen te verrassen? De leukste en meest persoonlijke manier om mode te geven én te krijgen is de Modecheque van Lenssen Manders Mode ‘voor haar’.